Volg ons:

Over ons

Over ons

Cito Security biedt maatwerk beveiliging op hoogwaardig niveau, hierbij werken we oplossingsgericht en effectief.

Wij zijn een professioneel beveiligingsbedrijf en een begrip in-en rondom Amsterdam. Doordat wij transparant, flexibel en modern te werk gaan valt dit in goede smaak bij opdrachtgevers en (grote) collega bedrijven die met ons zakendoen. Wij zijn een jong en dynamische bedrijf, voor iedere opdracht vinden wij een innovatieve oplossing en een geschikt beambte die bij uw team past. Uw personeel, activiteiten en gebouwen beveiligen wij zodat er comfortabel en veilig gewerkt kan worden. Wij nemen alle beveiligingstaken van u over zodat u meer tijd heeft en u zich volledig kunt focussen op uw eigen hoofdtaken.

Cito security
Cito Security

Right time, right people.

Ons team is goed opgeleid en krijgt interne trainingen, buiten onze werkzaamheden letten wij ook erg op de manier van aanspreken en gastvrijheid. Hier blinken onze medewerkers in uit, zij maken het verschil.

coverphoto

Waarom Cito Security?

Cito Security is creatief en biedt een oplossing die u elders niet kunt vinden. Wij bieden tevens de beste prijskwaliteit verhouding. Raadpleeg onze sales adviseur voor een offerte zodat u 10% tot wel 40% kunt besparen, meer service kunt verwachten en het gemak kunt ervaren van vaste contactpersonen met korte communicatielijnen.

Wij maken altijd een strikt beveiligingsplan om optimale resultaten te behalen.

Wij doen dit zodat we weten wat er speelt op de locatie en om zo risico’s te kunnen inschatten. Ook zoeken we in overleg verbeterpunten voor op de werkvloer. Om de 3 maanden wordt het beveiligingsplan gecontroleerd om te kijken of het plan moet worden aangepast.

Cito security

Werkgebied

Wij werken door heel Nederland, de gemeentes waar we voornamelijk in actief zijn met de diensten objectbeveiliging, winkelsurveillance en mobiele surveillance zijn: Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Almere, Gemeente Beverwijk, Gemeente Alkmaar, Gemeente Oostzaan, Gemeente Leiden, Gemeente Den Haag, Gemeente Amstelveen, Gemeente Hoorn, Gemeente Purmerend, Gemeente Diemen en natuurlijk in ons eigen gemeente Zaanstad.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Een erg aangename en respectvolle bedrijf om te zien hoe de jongens van Cito Security de beveiligingswerkzaamheden uitvoeren. Ik kwam bij de Mc Donald langs waar toevallig 2 van de heren van Cito Security stonden en zag met mijn eigen ogen hoe deze jongens een “moeilijke” situatie toch heel proffesioneel hadden opgelost. Nou jongens bij deze mijn complimenten!

EazyBoyzNL

Google reviews